Tegneskole med fortælling

Atelierskole for børn.
Lær at tegne, male, skrive, modellere og fortælle.

Vi tegner på livet løs og har det hyggeligt. Billedet har ordet og det er netop fortællingen i tegning, billeder og ord, som er i fokus.

Jeg fortæller historier og viser storyboards, scripts, bøger osv. fra mit eget forfatterskab og læser op af kendte forfatteres værker.

Det inspirerer til selv at tegne og fortælle. Vi lærer, hvordan man skaber og tegner figurer til animationsfilm, tegneserier og spil. Vi bygger vores egne figurer. Tegner måske et storyboard og skriver tekstbokse og fortæller for hinanden …..

Vi kommer tæt på “værkstedet”, og får et solidt kendskab til de virkemidler man bruger i den visuelle fortælling, som børnene møder overalt i deres hverdag, men sjældent får noget større kendskab til i skolerne.
Her lærer vi gennem processen og målet er at indøve færdigheder i tegnekunst og fortælling som er en sjov genvej til sproglæring og meget andet.

Atelierskolen for børn er et tilbud om grundskoling i visuel fortælling. Jeg har først og fremmest det mål, at bevare børns naturlige glæde – og lyst til at tegne. Her får hver enkelt sin chance for at udtrykke sig og udvikle sit talent.
Børn er forskellige og jeg underviser dem individuelt med vægten lagt på, at vi udtrykker os forskelligt og har forskellige historier.

Se den første del af dette TV program, som er optaget på Atelieret. Mød Andreas og de andre, >  Se udsendelsen, Lær at tegne….

Det er af meget stor betydning at starte tidligt i livet med at lære det grundlæggende i billedsproget så tegningen bliver en integreret del i livet. Det kan man senere bruge til rigtig meget. Det visuelle har meget stor betydning i hverdagens kommunikation.

På atelierskolen får eleverne et grundigt indblik i, hvordan man kommunikerer visuelt i tegning, billeder, TV, film, spil osv. At forstå hvad der ligger bag – og hvordan fx en film er blevet til, giver mange lyst til selv at kaste sig ud i ”story-telling”.

Vi tegner meget. Skriver meget. Fortæller meget.
og hygger os med tegning, farvelægning og figurmodellering.

Jeg kan anbefale mine illustrerede Skoleordbøger, som et supplement til undervisningen.

Af hensyn til børnenes lange skoledage, har jeg lagt undervisningen på Lørdage fra 10- 13. Det vil jeg måske lave om på, hvis skolerne lader børnene slippe fri noget tidligere på dagen. Før Skolereformen kunne eleverne dyrke deres fritidsinteresser. herunder kvalificerede undervisningstilbud indenfor sport, musik, kunst osv. !
Det er de afskåret fra, så længe reformen fastholder eleverne på skolen.
Weekender er eneste mulighed for at børn og unge med særlige kvalifikationer kan få udviklet deres talent.

 

Materialer kan købes til små priser.

Holdstørrelse: op til 10 elever.

Ring meget gerne til mig på tel. 20416130, hvis du ønsker mere information.

Tegneundervisning og fortælling for børn, hver lørdage kl 10-13.
Vi bruger vores fantasi og tegner på livet løs. Hver laver vi vores egne fortællinger og her gælder det om at lege de grundlæggende  færdigheder ind, mens vi tegner, maler, former, fortæller og skriver.

Holdstørrelse maks 10
Søndage 10-13.
Løbende tilmelding.

Økologisk saft, the, lidt brød mv. er med i prisen.
Materialer kan købes på atelieret til små priser.
Pris ved klippekort
4 lørdage tilmeldt forud kr. 800 (200 kr pr. gang)
Enkeltdage 300 kr.
Ring til mig for tilmelding.
Med venlig hilsen Henrik Dahl.
20416130.

Atelier Henrik Dahl

Ny Vordingborgvej 37,

4771 Kalvehave

Tlf: +45 2041 6130

Email: hd@henrikdahl.com

Parkering: i gården eller ved vejen

Bus R665 Vordingborg - Stege går lige til døren i ½ times drift

Find vej

Atelier Henrik Dahl

Kontakt mig